פאי בראוניז פונטש בננה
פאי בראוניז פונטש בננה זה קינוח טעים ומושחת ביותר שמשלב בראוניז, קרם וניל, תותים, בננות, פירורי שוקולד לבן וגם רוטב שוקולד נוזלי מפנק
פאי בראוניז פונטש בננה זה קינוח טעים ומושחת ביותר שמשלב בראוניז, קרם וניל, תותים, בננות, פירורי שוקולד לבן וגם רוטב שוקולד נוזלי מפנק
- קרין גורן
-
מרכיבים15
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
כמה דברים טובים אפשר להכניס בפאי אחד? הנה התשובה, תספרו: בראוניז, קרם וניל, תותים, בננות, פירורי שוקולד לבן וגם רוטב שוקולד. שאלה טובה אחרת היא כמה קלוריות אפשר לדחוף במתכון אחד, אבל על זה אנחנו לא מדברים… ושלא תדאגו, לא נצטרך להכין כאן תחתית בצק לפאי. פשוט נאפה את הבראוניז בתבנית פאי ועליו נבנה את כל הקונסטרוקציה. טעימממ…
מרכיבים 15 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תבנית טארט 26 ס"מ
תחתית פאי בראוניז
ציפוי קרם וניל
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1כוס או 240 מ"ל חלב 3%
-
1חבילה או 80 גרם אינסטנט פודינג בטעם וניל
קישוט
-
50 גרם שוקולד מריר
-
1 כפית שמן קנולה
אופן הכנה
- מכינים את הבראוניז: מחממים תנור ל-180 מעלות.
- במיקרוגל ממיסים שוקולד וחמאה. בקערה נפרדת טורפים ביצים, סוכר וקפה נמס.
- מוסיפים את תערובת הביצים לשוקולד וטורפים לתערובת אחידה. מוסיפים קקאו, מלח וקמח וטורפים עד שהתערובת נפרדת משולי הקערה. משטחים בתבנית משומנת ואופים 15-20 דקות עד ששולי הבראוניז נפרדים מהתבנית ומתחילים להיסדק. מצננים לטמפ’ החדר.
- מצפים בקרם הוניל ומניחים את התוספות: מקציפים במיקסר את כל החומרים עד לקבלת קרם אחיד. מורחים על הבראוניז. מסדרים מעל את פרוסות הבננה, חצאי התותים והמקופלת.
- מקשטים בשוקולד: מטפטפים מעל את רוטב השוקולד ומגישים, או שומרים במקרר ומגישים קר.
אופן הכנה
- מכינים את הבראוניז: מחממים תנור ל-180 מעלות.
- במיקרוגל ממיסים שוקולד וחמאה. בקערה נפרדת טורפים ביצים, סוכר וקפה נמס.
- מוסיפים את תערובת הביצים לשוקולד וטורפים לתערובת אחידה. מוסיפים קקאו, מלח וקמח וטורפים עד שהתערובת נפרדת משולי הקערה. משטחים בתבנית משומנת ואופים 15-20 דקות עד ששולי הבראוניז נפרדים מהתבנית ומתחילים להיסדק. מצננים לטמפ’ החדר.
- מצפים בקרם הוניל ומניחים את התוספות: מקציפים במיקסר את כל החומרים עד לקבלת קרם אחיד. מורחים על הבראוניז. מסדרים מעל את פרוסות הבננה, חצאי התותים והמקופלת.
- מקשטים בשוקולד: מטפטפים מעל את רוטב השוקולד ומגישים, או שומרים במקרר ומגישים קר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)