-
מרכיבים5
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 5 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תבנית טארט 26 ס"מ
-
2 מיכלים שמנת מתוקה 38%
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1שקית או 100 גרם אבקת סוכר
-
3 ביצים L
-
1 קופסת שימורים אגסים משומרים בסירופ
אופן הכנה
- משתמשים בקלתית פאי אפויה למחצה. מסננים אגסים וחותכים לחצאים.
- מערבבים יחד את כל החומרים פרט לאגסים.
- יוצקים את התערובת על הקלתית.
- מסדרים מעל את האגסים (מומלץ לפרוס אותם לצורת מניפה).
- אופים ב-190 מעלות כ-30 דקות, או עד שהקרם זהוב ורוטט מעט במרכז (אבל יציב בשוליים).
- מצננים ומגישים.
אופן הכנה
- משתמשים בקלתית פאי אפויה למחצה. מסננים אגסים וחותכים לחצאים.
- מערבבים יחד את כל החומרים פרט לאגסים.
- יוצקים את התערובת על הקלתית.
- מסדרים מעל את האגסים (מומלץ לפרוס אותם לצורת מניפה).
- אופים ב-190 מעלות כ-30 דקות, או עד שהקרם זהוב ורוטט מעט במרכז (אבל יציב בשוליים).
- מצננים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (13)
האם להקציף את הקצפת והפודינג או רק לערבב?
רק לערבב 🙂
האם להקציף את השמנת הפודינג והביצים או רק לערבב? תודה
רק לערבב 🙂