פודינג אורז וקינמון במרקם קטיפתי של קרין גורן

קרין גורן מכינה קינוח מתוק עם ניחוח נוסטלגי שיחזיר אתכם מיד לילדות - פודינג אורז וקינמון עם מרקם נימוח וקטיפתי
קרין גורן מכינה קינוח מתוק עם ניחוח נוסטלגי שיחזיר אתכם מיד לילדות - פודינג אורז וקינמון עם מרקם נימוח וקטיפתי
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
קינוחים אישיים
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. שוטפים את האורז במסננת.
  2. ממלאים קצת מים בסיר ושופכים החוצה (צריך שהסיר יהיה רטוב, כך החלב לא יישרף בהמשך). מוזגים פנימה את החלב, מוסיפים את האורז ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.
  3. מנמיכים להבה ומבשלים 30 דקות בלי מכסה, עד שהאורז תפוח ורך. מסירים מהאש.
  4. מיד מוסיפים לאורז החם את הסוכר והקינמון ומערבבים בעדינות להמסה. זה טעים כבר עכשיו! מצננים, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-4 שעות.
  5. במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת רכה. מוסיפים את הקצפת לאורז הקר ומערבבים בעדינות פנימה.
  6. מוזגים את הפודינג לגביעים, מפזרים מעט קינמון מעל ומגישים.

הערות

  • אם רוצים לשדרג את הקינוח, מקשטים מעל בתוספות לפי הטעם: פירורי עוגיות, קוביות של פירות טריים וכו'

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות