פיצה ביתית הורסת

תמיד חלמתם להכין לבד פיצה ביתית הורסת? עכשיו זה אפשרי! בצק שמרים פשוט ונוח לעבודה ותוספות לפי הטעם האישי - זה המתכון לפיצה נפלאה
תמיד חלמתם להכין לבד פיצה ביתית הורסת? עכשיו זה אפשרי! בצק שמרים פשוט ונוח לעבודה ותוספות לפי הטעם האישי - זה המתכון לפיצה נפלאה
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
מאפים מלוחים
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. לשים את כל החומרים במיקסר עם וו לישה במהירות בינונית למשך 10 דקות. מכסים את הבצק בניילון נצמד או במגבת לחה ומניחים בצד לתפיחה עד להכפלת הנפח. מחלקים את הבצק ל-4 כדורים שווים. חשוב לא להתעסק יותר מדי עם הכדורים, כדי לא להוציא את האוויר מהבצק. משמנים את הכדורים במעט שמן זית למניעת התייבשות, ומניחים על משטח מקומח היטב לתפיחה של 20 דקות.
  2. מחממים את התנור למקסימום (240 מעלות לפחות, כמה שהתנור שלכם מאפשר).
  3. טוחנים במעבד מזון את העגבניות עם המלח לרסק חלק. מערבבים פנימה את עלי הבזיליקום.
  4. מרדדים את הבצק ישירות על נייר אפייה מקומח בנדיבות למלבן דק (1/2 ס”מ) בגודל תבנית התנור. מעבירים את הבצק המרודד ביחד עם הנייר לתבנית.
  5. מורחים שכבה דקה ואחידה של רוטב עגבניות, מסדרים מעל את התוספות לפי הטעם.
  6. ללא תפיחה נוספת אופים מיד, בחום מקסימלי למשך 12-15 דקות או עד שהבצק שחום מלמטה והגבינה מבעבעת.

רוצים לרכוש מתנה מיוחדת לעובדים לחג? מארז “שוגר מאמא” - רב המכר החדש של קרין גורן עם המתכונים האהובים מהאוסף הפרטי שלה! לפרטים נוספים לחצו כאן!

מחפשים מתכון לפיצה לבנה עם תרד ובצל סגול? הכנסו לכאן

 

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (298)

Avatar

    Avatar
    הודיה

    איך אני מחליפה שמרים טרים ביבשים?מה הכמות?

      Avatar
      קרין גורן

      היי הודיה, כף שמרים יבשים

    Avatar
    גילי

    אם אני משתמשת בקמח פיצה- מוסיפים שמרים לפי כמות שמתאימה במתכון לקמח רגיל?

      Avatar
      קרין גורן

      היי גילי, לבצק פיצה נהוג להוסיף מעט מאוד שמרים. כ 10 גר’ שמרים טריים על כל ק”ג בצק. הסיבה היא שהבצק משתפר בהתפחה ארוכה, שמעניקה לפיצה את המרקם הייחודי והבועות הגדולות.

    Avatar
    מיכל

    הכנתי. יצא מוצלח ברמות. בצק נדיר טעים ממש!!

      Avatar
      קרין גורן

      תודה רבה מיכל 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות