פיצקל׳ך: ספירלות ביס שמרים חמות של קרין גורן
כשזה מגיע לעוגות שמרים ולפינוקים מתוקים סימכו על קרין גורן שתכיר לכם את הדבר הבא. פיצקל׳ך: ספירלות ביס שמרים חמות במלית מתוקה של ממרח קינדר חלב
כשזה מגיע לעוגות שמרים ולפינוקים מתוקים סימכו על קרין גורן שתכיר לכם את הדבר הבא. פיצקל׳ך: ספירלות ביס שמרים חמות במלית מתוקה של ממרח קינדר חלב
- קרין גורן
-
מרכיבים8
-
הכנה 25 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
מרכיבים 8 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות | כמות מנות 25 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את השמרים והמים. מוסיפים קמח, סוכר וניל, מלח ושמן ולשים בידיים או במיקסר 5 דקות לבצק חלק ולא דביק.
- משמנים את פני הבצק בתרסיס שמן, מכסים ומתפיחים כ-30 דקות. אין צורך להמתין להכפלת נפח.
- מחממים תנור לחום גבוה 230 מעלות.
- מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומרדדים כל חלק למלבן דק. משמנים את הבצק בתרסיס שמן.
- מורחים ממרח שוקולד בשכבה נדיבה אך לא עבה מדי ומגלגלים לרולדה.
- פורסים לפרוסות לא דקות מדי (כ-2 ס”מ) מניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור 7 דקות בלבד עד לתחילת הזהבה.
- מגישים חם עם אבקת סוכר.
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את השמרים והמים. מוסיפים קמח, סוכר וניל, מלח ושמן ולשים בידיים או במיקסר 5 דקות לבצק חלק ולא דביק.
- משמנים את פני הבצק בתרסיס שמן, מכסים ומתפיחים כ-30 דקות. אין צורך להמתין להכפלת נפח.
- מחממים תנור לחום גבוה 230 מעלות.
- מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומרדדים כל חלק למלבן דק. משמנים את הבצק בתרסיס שמן.
- מורחים ממרח שוקולד בשכבה נדיבה אך לא עבה מדי ומגלגלים לרולדה.
- פורסים לפרוסות לא דקות מדי (כ-2 ס”מ) מניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור 7 דקות בלבד עד לתחילת הזהבה.
- מגישים חם עם אבקת סוכר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (96)
העוגיות סבתא קינמון טעימות תודה רבהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
תודה רבה תהילה
אז רבע כוס חמאה מומסת? ותודה
כן, בשמחה!
אם אני לא רוצה להשתמש בשמן אז במה אני יכול להשתמש כתחליף?
היי עידו, אפשר להשתמש בשמן קוקוס/נטורינה/חמאה/מחמאה – מומסים