-
מרכיבים4
-
הכנה 5 דק׳כולל 5 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
קינוח דל שומן וטעים, שאוכלים מיד אחרי ההכנה. את הפירות מקפיאים מראש- וכל מה שנשאר הוא לטחון אותם עם יוגורט ומעט דבש להמתקה. אפשר לשחק עם הכמויות לפי הטעם, ולגוון גם עם פירות אחרים (למשל, פירות יער).
מרכיבים 4 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 5 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- טוחנים הכול יחד בבלנדר, במשך כ-1/2 דקה.
- טועמים ואם רוצים מתקנים (מוסיפים עוד קצת יוגורט, או עוד קצת דבש…).
- מגישים בכוסות שקופות ואוכלים מיד.
אופן הכנה
- טוחנים הכול יחד בבלנדר, במשך כ-1/2 דקה.
- טועמים ואם רוצים מתקנים (מוסיפים עוד קצת יוגורט, או עוד קצת דבש…).
- מגישים בכוסות שקופות ואוכלים מיד.
הערות
- משתמשים בתותים ובננה קפואים.
הערות
- משתמשים בתותים ובננה קפואים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (2)
כתוב שיש להכין את הפרוזן יוגורט סמוך להגשה. ואם אני מעונייח להכין כמות של כל מיני טעמים ולהקפיא אחכ זה לא יפגע בטעמים או במרקם ?
הכנתי ללא הדבש,ויצא טעיםםםם יאמי….