פרלינים שוקולד ואוראו בקלי קלות
לא תאמינו כמה פשוט להכין לבד בבית פרלינים שוקולד ואוראו. עם 5 מרכיבים יוצרים ביס קטן ומתוק שנראה כמו פרלין מדוגם ומושקע בוויטרינת קינוחים
לא תאמינו כמה פשוט להכין לבד בבית פרלינים שוקולד ואוראו. עם 5 מרכיבים יוצרים ביס קטן ומתוק שנראה כמו פרלין מדוגם ומושקע בוויטרינת קינוחים
- קרין גורן
-
מרכיבים5
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 5 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם שוקולד לבן
-
200 גרם שוקולד חלב
-
200 גרם שוקולד מריר
-
3 כפות שמן קנולה
-
1 חבילה עוגיות אוראו
אופן הכנה
- גוזרים את שקפי השוקולד לעיגולים בגודל השקעים. מניחים עיגול בתחתית כל שקע, כשהצד המחוספס כלפי מעלה.
- ממיסים במיקרוגל (בקערית נפרדת לכל סוג) את כל סוגי השוקולד. מוסיפים לכל קערה כף שמן, לדילול, ומערבבים.
- מוזגים כף שוקולד לכל שקע, מעל השקף. מניחים מעל עוגייה ומכסים בעוד שוקולד. משחקים עם הטעמים של השוקולד, ליצירת פרלינים בכמה צבעים.
- מקפיאים 20 דקות להתייצבות.
- מחלצים בלחיצה ומקלפים את השקף.
אופן הכנה
- גוזרים את שקפי השוקולד לעיגולים בגודל השקעים. מניחים עיגול בתחתית כל שקע, כשהצד המחוספס כלפי מעלה.
- ממיסים במיקרוגל (בקערית נפרדת לכל סוג) את כל סוגי השוקולד. מוסיפים לכל קערה כף שמן, לדילול, ומערבבים.
- מוזגים כף שוקולד לכל שקע, מעל השקף. מניחים מעל עוגייה ומכסים בעוד שוקולד. משחקים עם הטעמים של השוקולד, ליצירת פרלינים בכמה צבעים.
- מקפיאים 20 דקות להתייצבות.
- מחלצים בלחיצה ומקלפים את השקף.
הערות
- אפשר להכין את המתכון גם ללא השקף
הערות
- אפשר להכין את המתכון גם ללא השקף
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)