קאפקייקס וניל – מתכון בסיסי
רוצים להכין קאפקייקס מושלמות בבית? קבלו מתכון בסיסי נהדר לקאפקייקס וניל - עוגות אישיות רכות, אווריריות ונמסות בפה בניחוח מטריף של וניל שאפשר לקשט איך שרוצים
רוצים להכין קאפקייקס מושלמות בבית? קבלו מתכון בסיסי נהדר לקאפקייקס וניל - עוגות אישיות רכות, אווריריות ונמסות בפה בניחוח מטריף של וניל שאפשר לקשט איך שרוצים
- קרין גורן
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
אחרי המון ניסיונות במטבח + סדנת קאפקייקס בלונדון (ויומיים שופינג ברח’ אוקספורד, אבל זה לא קשור…), אני גאה לבשר שהצלחתי לשחזר את המתכון האורגינלי. טעמן של העוגות האישיות האלה זהה בדיוק לאלה שנמכרות ב-“Lola’s Cupcakes” בחו”ל, למי שמכיר. הקאפקייקס של לולה נמכרים בשקית עליה כתוב – בבקשה לאכול ביום הקנייה. ואני מצטרפת לבקשה – הקאפקייקס יאבדו טריות למחרת ויתייבשו, אז חשוב להכין ולאכול באותו יום. קבלו קאפקייקס מושלמות שאתם פשוט מוכרחים לנסות!
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 24 |
---|
מצרכים להכנת קאפקייקס וניל
מצרכים להכנת קאפקייקס וניל
קאפקייקס וניל
-
200 גרם חמאה רכה
-
1 1/2כוסות או 300 גרם סוכר לבן
-
2 ביצים L
-
1 כפית תמצית וניל
-
2 1/2כוסות או 350 גרם קמח לבן
-
2 1/2 כפיות אבקת אפייה
-
1/4 כפית מלח דק
-
1כוס או 240 מ"ל חלב 3%
אופן הכנה
- קאפקייקס: מחממים תנור ל-170 מעלות.
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה וסוכר לתערובת קרמית.
- מוסיפים ביצים אחת אחת ותמצית וניל ומעבדים לאיחוד.
- בקערה נפרדת מנפים קמח, אבקת אפייה ומלח. מוסיפים את תערובת הקמח לסירוגין עם החלב בפעמיים-שלוש (מעבדים לאיחוד אחרי כל תוספת).
- מרפדים תבנית שקעים במנז’טים וממלאים כל מנז’ט קצת יותר מחצי הגובה. אופים כ-25-20 דקות, עד שהעוגות זהובות, וקיסם יוצא כמעט יבש (עם פירורים לחים). מצננים את הקאפקייקס לחלוטין.
- מקשטים בזילוף של איזה ממרח שאוהבים.
רוצים לראות איך מכינים עוגת וניל וקצפת מטריפה? לחצו כאן
אופן הכנה
- קאפקייקס: מחממים תנור ל-170 מעלות.
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה וסוכר לתערובת קרמית.
- מוסיפים ביצים אחת אחת ותמצית וניל ומעבדים לאיחוד.
- בקערה נפרדת מנפים קמח, אבקת אפייה ומלח. מוסיפים את תערובת הקמח לסירוגין עם החלב בפעמיים-שלוש (מעבדים לאיחוד אחרי כל תוספת).
- מרפדים תבנית שקעים במנז’טים וממלאים כל מנז’ט קצת יותר מחצי הגובה. אופים כ-25-20 דקות, עד שהעוגות זהובות, וקיסם יוצא כמעט יבש (עם פירורים לחים). מצננים את הקאפקייקס לחלוטין.
- מקשטים בזילוף של איזה ממרח שאוהבים.
רוצים לראות איך מכינים עוגת וניל וקצפת מטריפה? לחצו כאן
הערות
- הכמות מספיקה ל-16 קאפקייקס במנז'טים גבוהים.
- אפשר לקשט קאפקייקס בכל קרם שאוהבים.
הערות
- הכמות מספיקה ל-16 קאפקייקס במנז'טים גבוהים.
- אפשר לקשט קאפקייקס בכל קרם שאוהבים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (75)
אני ילד ותודה על המתכון
תודה לך מתנאל 🙂
מנועה קירל קרינוש המתקון מהמם