-
מרכיבים13
-
הכנה 20 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 13 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 25 |
---|
מצרכים
מצרכים
בראוניז
-
250 גרם שוקולד מריר
-
1 1/2 כוסות סוכר לבן
-
1 כוס קמח לבן
-
1/2 כפית מלח דק
-
4 ביצים L
ציפוי
-
150 גרם שוקולד מריר
-
1/2 כוס שמנת מתוקה 38%
קישוט
-
5 יחידות עוגיות אוראומיני
-
5 יחידות בייגלהמצופה שוקולד לבן
-
1 חופן סוכריות עדשים צבעוניות
-
5 תותים בינוניים
-
1 חופן שקדים פרוסיםקלויים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מכינים את הבראוניז: ממיסים את השוקולד והלורפק בקערה במיקרוגל, מוסיפים את הסוכר והביצים וטורפים בזריזות לאיחוד.
- מוסיפים לקערה את הקמח והמלח וטורפים עד שאין גושים.
- מעבירים את בלילת הבראוניז לתבנית 25*25 ואופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות עד שהשוליים מתחילים להיסדק.
- מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד המריר עם השמנת המתוקה ומוזגים על הבראוניז.
- מקפיאים 10 דקות להתייצבות.
- חותכים ומקשטים בעוגיות, בייגלה, עדשים, תותים ושקדים פרוסים קלויים. בתיאבון!
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מכינים את הבראוניז: ממיסים את השוקולד והלורפק בקערה במיקרוגל, מוסיפים את הסוכר והביצים וטורפים בזריזות לאיחוד.
- מוסיפים לקערה את הקמח והמלח וטורפים עד שאין גושים.
- מעבירים את בלילת הבראוניז לתבנית 25*25 ואופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות עד שהשוליים מתחילים להיסדק.
- מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד המריר עם השמנת המתוקה ומוזגים על הבראוניז.
- מקפיאים 10 דקות להתייצבות.
- חותכים ומקשטים בעוגיות, בייגלה, עדשים, תותים ושקדים פרוסים קלויים. בתיאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)