קוקי`ס גרנולה צימוקים ואגוזים
קוקי`ס גרנולה צימוקים ואגוזים זה עוגיות גדולות ומושחתות בסגנון אמריקאי. לגיוון, אפשר להחליף את הצימוקים בחמוציות מיובשות או לשלב מעט שוקולד צ'יפס
קוקי`ס גרנולה צימוקים ואגוזים זה עוגיות גדולות ומושחתות בסגנון אמריקאי. לגיוון, אפשר להחליף את הצימוקים בחמוציות מיובשות או לשלב מעט שוקולד צ'יפס
- קרין גורן
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם חמאה רכה
-
2/3כוס או 120 גרם סוכר לבן
-
1כוס או 240 גרם סוכר חום כהה
-
2 ביצים L
-
1 2/3כוסות או 230 גרם קמח לבן
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1 כפית קינמון טחון
-
3 כוסות שיבולת שועל עבה
-
1 כוס צימוקים בהירים
-
1/2 כוס אגוזי מלך
אופן הכנה
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ושני סוגי סוכר לתערובת קרמית ואוורירית.
- מוסיפים את הביצים אחת אחת ומעבדים לתערובת אחידה.
- מוסיפים קמח, מלח, סודה וקינמון ומעבדים עד שהקמח נבלע בתערובת.
- מוסיפים שיבולת שועל, צימוקים ואגוזים ומעבדים קצרות לפיזור אחיד של התוספות.
- בעזרת כף גלידה קפיצית יוצרים גבעות מהתערובת ומניחים אותן באופן מרווח מאוד על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אם אין לכם כף גלידה קפיצית - מגלגלים בידיים רטובות כדורים מהבצק בגודל פינג פונג.
- אופים בחום של 170 מעלות למשך 15-20 דקות, או עד ששולי העוגיות יציבים ושחומים, ומרכזן עדיין בהיר ורך למגע. היזהרו מאפיית יתר, שתייבש את מרקם העוגיות ותקשה אותן. הן מתקשות במהלך הצינון. העוגיות אמורות להישאר רכות במרכז כשהן חמות - זה יבטיח את עסיסיותן לאחר הצינון.
אופן הכנה
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ושני סוגי סוכר לתערובת קרמית ואוורירית.
- מוסיפים את הביצים אחת אחת ומעבדים לתערובת אחידה.
- מוסיפים קמח, מלח, סודה וקינמון ומעבדים עד שהקמח נבלע בתערובת.
- מוסיפים שיבולת שועל, צימוקים ואגוזים ומעבדים קצרות לפיזור אחיד של התוספות.
- בעזרת כף גלידה קפיצית יוצרים גבעות מהתערובת ומניחים אותן באופן מרווח מאוד על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אם אין לכם כף גלידה קפיצית - מגלגלים בידיים רטובות כדורים מהבצק בגודל פינג פונג.
- אופים בחום של 170 מעלות למשך 15-20 דקות, או עד ששולי העוגיות יציבים ושחומים, ומרכזן עדיין בהיר ורך למגע. היזהרו מאפיית יתר, שתייבש את מרקם העוגיות ותקשה אותן. הן מתקשות במהלך הצינון. העוגיות אמורות להישאר רכות במרכז כשהן חמות - זה יבטיח את עסיסיותן לאחר הצינון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (52)
וואו! עוגיות מושלמות!! אשמח לעוד מתכונים לעוגיות בריאות….
תודה אביגיל!
עוגיות נדירותתת
תודה רבה חן