קרואסון פיצה מבצק מלאווח שמכינים צ’יק צ’אק
קרין גורן עם מתכון משגע של קרואסון פיצה מבצק מלאווח. משתמשים בבצק מוכן כדי לחסוך בזמן, ומשתפים את הילדים בתהליך הגלגול וההכנה
קרין גורן עם מתכון משגע של קרואסון פיצה מבצק מלאווח. משתמשים בבצק מוכן כדי לחסוך בזמן, ומשתפים את הילדים בתהליך הגלגול וההכנה
- קרין גורן
-
מרכיבים5
-
הכנה 30 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 5 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תבנית מלבנית ענקית (תבנית תנור) - 40X32
-
1קופסה או 100 גרם רסק עגבניות
-
1/2 כוס קטשופ
-
1 חבילה מלאווח
-
2 כוסות גבינת מוצרלה
-
1 חופן טבעות זיתים
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. מגררים את הגבינה. מפשירים את המלאווח במשך 10 דקות על השיש.
- בקערית מערבבים את רסק העגבניות והקטשופ.
- מניחים כל מלאווח על משטח עבודה משומן. חותכים בגלגלת הפיצה ל-8 משולשים.
- מורחים 2 כפות מהרוטב על כל מלאווח. מפזרים את הגבינה והזיתים מעל.
- מגלגלים כל משולש מהבסיס לכיוון השפיץ.
- מניחים את הקרואסונים במרווח על גבי התבנית ואופים 25 דקות, או עד להשחמה. מגישים חם.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. מגררים את הגבינה. מפשירים את המלאווח במשך 10 דקות על השיש.
- בקערית מערבבים את רסק העגבניות והקטשופ.
- מניחים כל מלאווח על משטח עבודה משומן. חותכים בגלגלת הפיצה ל-8 משולשים.
- מורחים 2 כפות מהרוטב על כל מלאווח. מפזרים את הגבינה והזיתים מעל.
- מגלגלים כל משולש מהבסיס לכיוון השפיץ.
- מניחים את הקרואסונים במרווח על גבי התבנית ואופים 25 דקות, או עד להשחמה. מגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובה (1)
מתכונים מעולים