-
מרכיבים4
-
הכנה 25 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 4 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 80 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה מלאווח
-
250 גרם גבינה לבנה 5%
-
250 גרם גבינת קשקבל
אופן הכנה
- מחממים תנור ל- 180 מעלות.
- מערבבים את שני סוגי הגבינות עם צ’ילי.
- מניחים עלה קפוא למחצה על משטח העבודה, חותכים בעזרת גלגלת פיצה 8 עד 16 משולשים. מניחים כפית מלית בתחתית כל משולש ומגלגלים לצורת קרואסון (אפשר שהמלית תציץ קצת מהצדדים).
- מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים עד להזהבה ומגישים חם.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל- 180 מעלות.
- מערבבים את שני סוגי הגבינות עם צ’ילי.
- מניחים עלה קפוא למחצה על משטח העבודה, חותכים בעזרת גלגלת פיצה 8 עד 16 משולשים. מניחים כפית מלית בתחתית כל משולש ומגלגלים לצורת קרואסון (אפשר שהמלית תציץ קצת מהצדדים).
- מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים עד להזהבה ומגישים חם.
הערות
- המלאווח אמור להיות מופשר חלקית - 5 דקות מחוץ למקרר בלבד.
- אפשר להשתמש במקום הקשקבל בכל גבינה צהובה שאוהבים.
- אפשר להחליף את הצ'ילי בכל תבלין אחר שאוהבים.
הערות
- המלאווח אמור להיות מופשר חלקית - 5 דקות מחוץ למקרר בלבד.
- אפשר להשתמש במקום הקשקבל בכל גבינה צהובה שאוהבים.
- אפשר להחליף את הצ'ילי בכל תבלין אחר שאוהבים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (2)
צריך לאפות את זה על מצב טורבו??
היי, כדאי לאפות בתוכנית אפייה רגילה (חום עליון תחתון) בהצלחה!