קרוקי CROOKIE – קרואסון ממולא בצק עוגיות שוקולד צ’יפס
קרוקי CROOKIE - קרואסון ממולא בצק עוגיות שוקולד צ'יפס שמשגע את הרשת. קרואסון שמתפצפץ בפה, ממולא עוגיות נימוחות שוקולדיות מטריפות - כל ביס יותר וואו מהקודם
קרוקי CROOKIE - קרואסון ממולא בצק עוגיות שוקולד צ'יפס שמשגע את הרשת. קרואסון שמתפצפץ בפה, ממולא עוגיות נימוחות שוקולדיות מטריפות - כל ביס יותר וואו מהקודם
- קרין גורן
-
מרכיבים10
-
הכנה 30 דק׳כולל 3 שעות
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 10 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
קרואסונים
-
6 יחידות קרואסוני חמאה גדולים
בצק עוגיות
-
200 גרם חמאה רכה
-
1 כוס סוכר לבן
-
1/4 כוס סוכר חום כהה
-
1 ביצה L
-
1 כפית תמצית וניל
-
300 גרם קמח לבןאו 2 כוסות ו-2 כפות
-
1 כפית שטוחה אבקת סודה לשתייה
-
1 1/2 כוסות שוקולד צ’יפס
קישוט
-
1 כף אבקת סוכר
אופן הכנה
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ושני סוגי סוכר.
- מוסיפים ביצה ותמצית וניל ומעבדים לאיחוד.
- מוסיפים קמח וסודה לשתייה ומעבדים לבצק דביק. מוסיפים את השוקולד צ’יפס ומערבבים היטב. מעבירים למקרר לשעתיים לפחות.
- מחממים תנור ל-180 מעלות חום עליון תחתון.
- פורסים את הבצק וממלאים קרואסונים. מניחים פיסות בצק גם מלמעלה.
- אופים כ-15 דקות עד להזהבת בצק העוגיות מלמעלה - הוא יגלוש החוצה קצת וזה כל היופי.
- מקשטים באבקת סוכר ומגישים.
אופן הכנה
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ושני סוגי סוכר.
- מוסיפים ביצה ותמצית וניל ומעבדים לאיחוד.
- מוסיפים קמח וסודה לשתייה ומעבדים לבצק דביק. מוסיפים את השוקולד צ’יפס ומערבבים היטב. מעבירים למקרר לשעתיים לפחות.
- מחממים תנור ל-180 מעלות חום עליון תחתון.
- פורסים את הבצק וממלאים קרואסונים. מניחים פיסות בצק גם מלמעלה.
- אופים כ-15 דקות עד להזהבת בצק העוגיות מלמעלה - הוא יגלוש החוצה קצת וזה כל היופי.
- מקשטים באבקת סוכר ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (4)
לא רשום באיזה שלב להוסיף את השוקולד צ’יפס
הי אושרת, תודה על התגובה המתכון עודכן. מוסיפים את השוקולד צ’יפס בסעיף מספר 3.
זה לא ישרוף את הקוראסון? וכמה גרם זה כוס וחצי של שוקולד צ’יפס?
הי אושרת. לא, הקרואסון לא ישרף, וכוס וחצי שוקוד צ’יפס זה 300 גרם