קרין גורן מקצרת לכם את הדרך – עוגיות סטייל קרמוגית לעצלנים
קיבלתם טלפון מאורחים שעומדים להגיע? עוגיות סטייל קרמוגית של קרין גורן הם הפתרון המושלם בשבילכם ולוקח להכין אותן 20 דקות גג
קיבלתם טלפון מאורחים שעומדים להגיע? עוגיות סטייל קרמוגית של קרין גורן הם הפתרון המושלם בשבילכם ולוקח להכין אותן 20 דקות גג
- קרין גורן
-
מרכיבים12
-
הכנה 25 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 12 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
200 גרם חמאה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כוס סוכר חום כהה
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
2 1/2 כוסות קמח לבן
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1/2 כוס קוקוס טחון
-
1/2 כוס שקדים טחונים
-
4 חלמונים M
-
1/2 כוס חלב 3%
מילוי
אופן הכנה
- מחממים תנור לטמפ’ של 160-170 מעלות.
- שמים במעבד המזון את החמאה, המלח, הסוכר החום, הסוכר הלבן, הקמח, אבקת האפייה, הקוקוס, השקדים החלמונים והחלב (את החלב יש להוסיף בהדרגה תוך כדי ערבוב עד שמתקבל בצק נוח לעבודה ולא דביק מדי). מעבדים כמה שפחות, רק עד לקבלת בצק אחיד. ומעבדים כמה שפחות, רק עד לקבלת בצק אחיד.
- מחלקים את הבצק ל-2 ועובדים עם כל חלק בנפרד.
- מרדדים על גבי נייר אפייה מקומח קלות (או משומן), את מחצית הבצק למלבן בעובי 1/2 ס”מ. מודדים שרוחב הבצק הוא כ-20 ס”מ.
- מסמנים (לא חותכים) מלבן גדול ומלבן קטן (רצוי למדוד 7-8 ס”מ מול 11-12 ס”מ).
- מניחים פס של ממרח נוטלה (או כל ממרח אחר שאוהבים) במרכז המלבן הקטן. מכסים במלבן הגדול ומהדקים.
- מעבירים לתבנית תנור יחד עם נייר האפייה שרידדנו עליו ואופים כ-25 דקות עד הזהבה. מצננים וחותכים לעוגיות.
אופן הכנה
- מחממים תנור לטמפ’ של 160-170 מעלות.
- שמים במעבד המזון את החמאה, המלח, הסוכר החום, הסוכר הלבן, הקמח, אבקת האפייה, הקוקוס, השקדים החלמונים והחלב (את החלב יש להוסיף בהדרגה תוך כדי ערבוב עד שמתקבל בצק נוח לעבודה ולא דביק מדי). מעבדים כמה שפחות, רק עד לקבלת בצק אחיד. ומעבדים כמה שפחות, רק עד לקבלת בצק אחיד.
- מחלקים את הבצק ל-2 ועובדים עם כל חלק בנפרד.
- מרדדים על גבי נייר אפייה מקומח קלות (או משומן), את מחצית הבצק למלבן בעובי 1/2 ס”מ. מודדים שרוחב הבצק הוא כ-20 ס”מ.
- מסמנים (לא חותכים) מלבן גדול ומלבן קטן (רצוי למדוד 7-8 ס”מ מול 11-12 ס”מ).
- מניחים פס של ממרח נוטלה (או כל ממרח אחר שאוהבים) במרכז המלבן הקטן. מכסים במלבן הגדול ומהדקים.
- מעבירים לתבנית תנור יחד עם נייר האפייה שרידדנו עליו ואופים כ-25 דקות עד הזהבה. מצננים וחותכים לעוגיות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (73)
מה אפשר להחליף במקום חלב. כשאין שום סוג חלב אחר. ותודה רבה אל המתכונים ממש מעולים
היי אורה, יכולה להשתמש בחלב סויה
היי האם ניתן להמיר את החמאה בשמן?
היי ענת, אם מעוניינת במתכון פרווה, יכולה להמיר בשמן או מחמאה
האם ניתן להשתמש במיקסר במקום מעבד מזון?
אפשר