-
מרכיבים5
-
הכנה 10 דק׳כולל שעתיים ו-20 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 5 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-20 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
15 עוגיות אוראו
ציפוי וקישוט
-
300 גרם זפירו לבןמומס
אופן הכנה
- מסדרים את העוגיות עם מרווחים על מגש.
- מחממים על אמבט מים את החלבונים והסוכר עד שהתערובת חמה מאוד וכל הסוכר התמוסס (בודקים בין האצבעות עד שאין גרגירים).
- מעבירים את התערובת לקערת מיקסר נקייה ומקציפים במשך 7 דקות במהירות מקסימלית לקבלת קצף קרמי ויציב.
- מזלפים שבלול קרם על כל עוגייה מסביב לממרח.
- מקפיאים שעתיים להתקשות.
- טובלים הפוך בזפירו לבן מומס ומיד מקשטים בסוכריות מזרה צבעוניות.
אופן הכנה
- מסדרים את העוגיות עם מרווחים על מגש.
- מחממים על אמבט מים את החלבונים והסוכר עד שהתערובת חמה מאוד וכל הסוכר התמוסס (בודקים בין האצבעות עד שאין גרגירים).
- מעבירים את התערובת לקערת מיקסר נקייה ומקציפים במשך 7 דקות במהירות מקסימלית לקבלת קצף קרמי ויציב.
- מזלפים שבלול קרם על כל עוגייה מסביב לממרח.
- מקפיאים שעתיים להתקשות.
- טובלים הפוך בזפירו לבן מומס ומיד מקשטים בסוכריות מזרה צבעוניות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (14)
לא כתוב מה לעשות עם כף המים שברשימת החומרים לקצף?
היא מיותרת. תודה ששמת לב – תיקנתי