-
מרכיבים7
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 7 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
קרפים
מלית
-
1 קופסה נוטלה
אופן הכנה
- טוחנים בבלנדר את הביצים, החלב, הסוכר, השמן והקמח במשך 1/2 דקה, לתערובת חלקה. אם יש עדיין גושים קטנים של הקמח, מסננים את התערובת.
- מחממים מחבת קרפ (או מחבת רחבה ושטוחה) ומשמנים בתרסיס השמן.
- מוזגים בערך 1/2 כוס הבלילה ומטלטלים בתנועה סיבובית לפיזור אחיד ודק של הבלילה במחבת.
- מטגנים משני הצדדים, להזהבה קלה מאוד.
- מקפלים את הקרפ לחצי כשהוא עדיין במחבת, מורחים את הממרח ומקפלים למשולש מימין ומשמאל. אוכלים חם.
רוצים להכין קרפ סוזט קלאסי מושלם? לחצו כאן
אופן הכנה
- טוחנים בבלנדר את הביצים, החלב, הסוכר, השמן והקמח במשך 1/2 דקה, לתערובת חלקה. אם יש עדיין גושים קטנים של הקמח, מסננים את התערובת.
- מחממים מחבת קרפ (או מחבת רחבה ושטוחה) ומשמנים בתרסיס השמן.
- מוזגים בערך 1/2 כוס הבלילה ומטלטלים בתנועה סיבובית לפיזור אחיד ודק של הבלילה במחבת.
- מטגנים משני הצדדים, להזהבה קלה מאוד.
- מקפלים את הקרפ לחצי כשהוא עדיין במחבת, מורחים את הממרח ומקפלים למשולש מימין ומשמאל. אוכלים חם.
רוצים להכין קרפ סוזט קלאסי מושלם? לחצו כאן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (173)
אפשר להמיר את החלב במים?
היי ללי, ניתן להמיר למים אך טעמו עשיר יותר עם חלב
המתכון לפי כוס חד פעמי של שתיה קרה או חמה? תודה רבה.
היי שילת, זה לא משנה, את יכולה לשפוך את הבלילה בהתאם לגודל המחבת
הכנתי מלא פעמים ובכל פעם יצא טעים
אני מדרג את זה 10/10🥳
יש!