רוגלך שוקולד מבצק מלאווח של קרין גורן

איך מכינים רוגלך שוקולד בקלות ובמהירות בבית? מצטיידים מראש בבצק מלאווח, ממלאים בשוקולד, מגלגלים ואופים בתנור לקבלת מאפים מתוקים נפלאים
איך מכינים רוגלך שוקולד בקלות ובמהירות בבית? מצטיידים מראש בבצק מלאווח, ממלאים בשוקולד, מגלגלים ואופים בתנור לקבלת מאפים מתוקים נפלאים
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
מאפים מתוקים
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים קלות בתרסיס השמן. ממיסים את החמאה במיקרוגל.
  2. מערבבים בקערה את הקקאו, הסוכר, הקינמון והחמאה. מצננים כמה דקות בצד, כדי שיהיה נוח למרוח.
  3. מרדדים כל מלאווח בין 2 ניירות אפייה משומנים כדי להפוך אותו ליותר דק וריבועי.
  4. מורחים את השוקולד על ריבוע מלאווח אחד, מכסים בריבוע שני. מכסים בנייר אפייה ומרדדים הכול יחד.
  5. חותכים בעזרת גלגלת פיצה או סכין חדה למשולשים צרים מאוד וארוכים. מגלגלים לרוגלך. חוזרים על הפעולות עם יתר המלאווחים ושארית והמלית.
  6. מניחים את הרוגלך על גבי התבנית, מפזרים מעל מעט סוכר ואופים 25 דקות, להזהבה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (4)

Avatar

      Foody team
      מערכת Foody

      איזה כיף! תודה רבה

    Avatar
    דוד כהן

    אפשר מרגרינה או מחמאה כדי שיהיה פרווה?

      Foody team
      מערכת Foody

      אפשר להשתמש במחמאה

קטגוריות