-
מרכיבים8
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 8 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- שמים במיקסר את כל החומרים לפי הסדר. מעבדים 10 דקות לבצק חלק וגמיש.
- מכסים ומניחים לבצק לתפוח להכפלת הנפח.
- מעבירים למשטח מקומח ומחלקים את הבצק ל-2.
- מרדדים כל חלק ומורחים בחצי מכמות החמאה. מגלגלים לרולדה ופורסים לשושנים.
- מניחים כל 7 שושנים בסיר ג’חנון משומן (אחת במרכז ו6 מסביב).
- מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות חום עליון תחתון.
- מתפיחים בשנית, מברישים בביצה ואופים 30 דקות להשחמה.
אופן הכנה
- שמים במיקסר את כל החומרים לפי הסדר. מעבדים 10 דקות לבצק חלק וגמיש.
- מכסים ומניחים לבצק לתפוח להכפלת הנפח.
- מעבירים למשטח מקומח ומחלקים את הבצק ל-2.
- מרדדים כל חלק ומורחים בחצי מכמות החמאה. מגלגלים לרולדה ופורסים לשושנים.
- מניחים כל 7 שושנים בסיר ג’חנון משומן (אחת במרכז ו6 מסביב).
- מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות חום עליון תחתון.
- מתפיחים בשנית, מברישים בביצה ואופים 30 דקות להשחמה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (12)
שלום קרין, כנראה טעות ברשימת המצרכים. לא הגיוני 1 כף מלח. כנראה 1 כפית . חוץ מזה, ד”ש חם
היי צבי תודה רבה 🙂 אכן לשים כף מלח, אך אם מעוניין להפחית יכול להשתמש בכפית 🙂