-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-170 מעלות. משמנים היטב את שקעי התבנית ומפזרים מעט סוכר.
- בקערה מס’ 1 טורפים את האבקה להכנת שוקו חם, הסוכר והקמח התופח.
- בקערה מס’ 2 טורפים את הביצים, השמן והמים.
- מוסיפים את התערובת הרטובה לקערת היבשים וטורפים לאיחוד עד לקבלת תערובת נוזלית מאוד.
- מוזגים את בלילת העוגה בעזרת מצקת או כלי למזיגת פנקייק לשקעים עד 3/4 גובה לתבנית שקעים עם חור במרכז.
- אופים כ-15 דקות עד שהעוגות קפיציות למגע.
- מצננים מעט והופכים את העוגות החוצה. משתמשים בתור קערה למילוי גלידה או קצפת ופירות.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-170 מעלות. משמנים היטב את שקעי התבנית ומפזרים מעט סוכר.
- בקערה מס’ 1 טורפים את האבקה להכנת שוקו חם, הסוכר והקמח התופח.
- בקערה מס’ 2 טורפים את הביצים, השמן והמים.
- מוסיפים את התערובת הרטובה לקערת היבשים וטורפים לאיחוד עד לקבלת תערובת נוזלית מאוד.
- מוזגים את בלילת העוגה בעזרת מצקת או כלי למזיגת פנקייק לשקעים עד 3/4 גובה לתבנית שקעים עם חור במרכז.
- אופים כ-15 דקות עד שהעוגות קפיציות למגע.
- מצננים מעט והופכים את העוגות החוצה. משתמשים בתור קערה למילוי גלידה או קצפת ופירות.
הערות
- אפשר להחליף את הקמח התופח ב-1 כוס קמח רגיל + 1 כפית אבקת אפייה
- ממלאים בקצפת ו/או בסוכריות ו/או בפירות
הערות
- אפשר להחליף את הקמח התופח ב-1 כוס קמח רגיל + 1 כפית אבקת אפייה
- ממלאים בקצפת ו/או בסוכריות ו/או בפירות
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (5)
אפשר במקום קמח תופח קמח רגיל
כן, בלי אבקת אפייה
האם אפשר לאפות בתבנית קאפקייק ללא חור באמצע?
היי, איך העוגה הופכת להיות קערית למילוי? האם נוצר שקע במרכז למילוי?
היי, מדובר בתבנית שקעים מיוחדת כפי שתוכלי לראות בסרטון המצורף למתכון.