-
מרכיבים5
-
הכנה 25 דק׳כולל 5 שעות
-
קלוריות
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
מרכיבים 5 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 5 שעות | קלוריות | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
300 גרם שוקולד מריר
-
150 גרם חמאה
-
6 ביצים L
-
3/4כוס או 150 גרם סוכר לבן
-
3 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-150 מעלות. מניחים בתחתית התנור תבנית עמוקה (לא משנה איזה גודל) וממלאים אותה במים רותחים (ליצירת סביבה עשירה באדים).
- ממיסים במיקרוגל את השוקולד והחמאה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק.
- במיקסר עם וו בלון מקציפים את הביצים והסוכר במשך 10 דקות במהירות גבוהה, עד לקבלת קצף סמיך ובהיר.
- מאחדים בעדינות את קצף הביצים ואת תערובת השוקולד, משטחים בתבנית ואופים 50-45 דקות, עד שפני העוגה מתחילים להיסדק, והיא בקושי יציבה.
- מצננים ומעבירים למקרר ל-4 שעות, להתייצבות.
- מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-150 מעלות. מניחים בתחתית התנור תבנית עמוקה (לא משנה איזה גודל) וממלאים אותה במים רותחים (ליצירת סביבה עשירה באדים).
- ממיסים במיקרוגל את השוקולד והחמאה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק.
- במיקסר עם וו בלון מקציפים את הביצים והסוכר במשך 10 דקות במהירות גבוהה, עד לקבלת קצף סמיך ובהיר.
- מאחדים בעדינות את קצף הביצים ואת תערובת השוקולד, משטחים בתבנית ואופים 50-45 דקות, עד שפני העוגה מתחילים להיסדק, והיא בקושי יציבה.
- מצננים ומעבירים למקרר ל-4 שעות, להתייצבות.
- מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
הערות
- אחרי האפייה העוגה לא תיראה מוכנה לגמרי, וזה בסדר
- לפיזור יפה של אבקת הסוכר אפשר להשתמש בשבלונה מוכנה, למשל מפית נייר מחוררת, או נייר אפייה גזור
הערות
- אחרי האפייה העוגה לא תיראה מוכנה לגמרי, וזה בסדר
- לפיזור יפה של אבקת הסוכר אפשר להשתמש בשבלונה מוכנה, למשל מפית נייר מחוררת, או נייר אפייה גזור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (63)
יצאה מעולה
תודה רבה חיה 🙂